Ce am greșit în viața anterioară și ce trebuie să reparăm!

numere karmice

loading...

Numărul karmic nu aparține de numerologia vestică, ci este mai degrabă parte integrantă a numerologiei indiene.

Este posibil să nu fiți de acord cu ce spune acesta despre dumneavoastră dacă nu credeți în reîncarnare. Totuși, calcularea acestui număr este un exercițiu extrem de interesant pentru împătimiții vechiului concept vedic.

Cum calculăm numărul karmic?
Cea mai simplă modalitate de a calcula numărul karmic este următoarea: din numărul zilei în care ne-am născut scădem 1 și apoi reducem numărul rezultat la o singură cifră. De exemplu, dacă cineva s-a născut pe data de 7, calculul se face în felul următor: 7-1=6 (numărul karmic). Dacă cineva s-a născut pe data de 26: 26-1=25 și mai departe 2+5=7 (numărul karmic).

CARE ESTE NUMĂRUL TĂU KARMIC?

Numărul karmic 0

Dacă sunteți înzestrați cu numărul karmic 0 atunci este posibil să fiți un suflet nou (la prima viață) sau unul care și-a “plătit” aproape toate datoriile karmice în viața anterioară. Viața curentă este cea în care “puteți să o luați de la 0”, să experimentați, să evoluați spiritual.

Numărul karmic 1

Lecția pe care trebuie sa o învățați,dacă aveți numărul karmic 1, este cea a independenței. Poate că ați început această viață fiind prea dependente de persoanele din jur și de aceea aveți nevoie să vă recăpătați încrederea în propriile forțe și să vă puneți singure pe picioare. Astfel, veți avea succes în carieră, însă aveți toate șansele să rămâneți singure mare parte din timp.

Numărul karmic 2

În această viață, dumneavoastră trebuie sa învățați cum să vă înțelegeți mai bine cu ceilalți. Numărul karmic 2 spune că în viața anterioară ați profitat de persoanele din jur, iar acum roata s-a întors. Este posibil să fie nevoie ca în această viață să aveți grijă de cineva care depinde de dumneavoastră. De asemenea, karma vă va învăța să nu mai fiți atât de sceptice și să vă ascultați intuiția.

Numărul karmic 3

Este posibil ca în viața anterioară dumneavoastră să nu fi luat lucrurile în serios, să fi fost frivole și prea mândre. Mai mult, poate că v-ați asumat meritele unei alte persoane sau ați trișat pentru a ajunge în vârful piramidei. Acum, posedând numărul karmic 3, trebuie să învățați să fiți mai echilibrate, mai serioase și mai responsabile.

Numărul karmic 4

Dacă numărul dumneavoastră karmic este 4 înseamnă că în viața anterioară ați fost o persoana leneșă și acum este nevoie să munciți din răsputeri pentru a vă atinge scopurile. Veți munci mai mult decât oamenii din jur pentru a duce o viață bună. Eforturile vă vor fi însă răsplătite pe măsură. Karma vă impune sa fiți persistente; bogăția va veni atunci când veți face ceea ce trebuie fără să vă plângeți de nimic.

Numărul karmic 5

Dacă posedați numărul karmic 5, viața dumneavoastră anterioară a fost una plină de desfrânări. Ce lecție trebuie să învățați acum? Cea a virtuților, a muncii corecte. Situațiile în care veți fi puse, vă vor forța să munciți mult și să faceți sacrificii pentru a vă ridica din mulțime. Este de asemenea posibil să aveți și probleme de sănătate, lucru ce vă va ajuta să empatizați mai ușor cu oamenii din jur și să le înțelegeți nevoile printr-o alta prismă.

Numărul karmic 6

În această viață sunteți urmăriți de o karmă negativă – se pare că în viața anterioară ați trădat o persoană apropiată sau v-ați abandonat familia. Numărul karmic 6 vă învață acum că trebuie să vă îngrijiți necondiționat familia, să vă sprijiniți prietenii și să ajutați orice persoană care se află într-un impas. De asemenea, nimic din ce veți reuși în această viață nu se va datora numai propriei persoane – ceilalți vor juca un rol important în evoluția dumneavoastră.

Numărul karmic 7

Dacă în urma calculului a reieșit că posedați numărul karmic 7, înseamnă că până acum nu ați acordat atenția necesară evoluției dumneavoastră spirituale. Ați fost probabil prea concentrat asupra capitolului financiar și profesional și ați lăsat partea sentimentală în umbră. Acum, credința vă va fi încercată prin numeroase situații ieșite din comun. Dacă reușiți să vă păstrați valorile morale și să empatizați cu persoanele din jur, nu aveți cum să dați greș.

Numărul karmic 8

Se pare că în viata anterioară dumneavoastră ați avut un statut important și ați abuzat de putere fie exploatându-i pe ceilalți, fie în scopuri financiare. Acum, posedând numărul karmic 8, trebuie să încercați să îi urmați pe ceilalți, să le acceptați sfaturile și să învățați de la ei. Mai mult, veți experimenta această viață prin munca corectă și astfel veți afla că meseria chiar este brățară de aur și că prietenii sunt mai presus de orice.

Numărul karmic 9

Din cauza faptului că posedați numărul karmic 9, în aceasta viață vă confruntați cu greșeala majoră din viața anterioară de a nu fi înțeles și iubit persoanele apropiate. Acum veți reuși să evoluați spiritual și profesional doar cu ajutorul celorlalți. Veți deveni astfel filantropi, veți iubi gesturile umanitare și meseria de profesor.

 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *