Ce s-ar întâmpla dacă am accesa dimensiuni superioare? Experiența de a vedea trecutul, prezentul și viitorul simultan devine posibilă!

dimensiuni_1

loading...

Stiati ca daca am putea accesa dimensiunile mai inalte am putea vedea simultan toate evenimentele trecute, prezente si viitoare? Am putea vedea constructia piramidelor de la Giza, sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial si un eveniment important al viitorului despre care inca nu stim nimic. Istoria trecutului, prezentului si viitorului ar fi la dispozitia noastra, la fel ca un film.

V-ati intrebat vreodata ce vom experimenta in dimensiunile superioare (mai mari decat dimensiunea a 4-a, in care suntem acum)? Multe lucruri: am avea abilitatea de a calatori in timp, de a vedea alte universuri si multe altele. Sa facem o calatorie in alte taramuri mai inalte si sa vedem ce ne asteapta acolo.

Incercati sa-i spuneti unui melc ca lumea in care traieste are mai mult de doua dimensiuni si nu veti ajunge prea departe. Nu numai pentru ca melcul nu va intelege limba sau mijloacele de comunicare, ci pur si simplu pentru ca melcul nu intelege conceptul unei lumi tridimensionale. Melcul traieste intr-o lume a unei singure dimensiuni a spatiului + timpul. Da, melcul este o creatura tridimensionala care traieste intr-o lume tridimensionala, dar nu este constienta de ea. Melcul este constient de o singura dimensiune la un moment dat. Spatiul de sus, de dedesubt si de pe laturile melcului nu va exista niciodata in lumea acestei creaturi. Acesta este modul in care melcul “vede” lumea unidimensionala.

Noi, oamenii, traim intr-o lume cu trei dimensiuni spatiale, iar obiectele cu care interactionam au inaltime, latime si adancime. Insa, conform teoriei corzilor, exista mai multe dimensiuni ale spatiului, dar dimensiunile dincolo de cele trei sunt inaccesibile.

O calatorie spre dimensiuni superioare

Deci, ce s-ar intampla daca am putea accesa acele dimensiuni superioare si ce-am putea trai in aceste taramuri superioare? In acest moment, totul devine foarte interesant. Teoria superstringului are potentialul de a debloca una dintre cele mai mari mistere ale Universului, si anume modul in care gravitatia si fizica cuantica s-ar potrivi impreuna. Teoria superstringului sustine ca exista 10 dimensiuni. Noua dintre aceste dimensiuni sunt cele ale spatiului si una este timpul. Daca am putea accesa aceste dimensiuni, am putea experimenta evenimente din trecut, prezent si viitor simultan!

In cea de-a cincea dimensiune, am deveni calatori in timp. Am putea merge inapoi si inainte in timp. In cea de-a sasea dimensiune, capacitatea noastra de miscare nu va mai fi liniara; am vedea mai multe posibilitati. Cea de-a cincea si a sasea dimensiune ne ofera ocazia de a asista la orice permutare posibila a ceea ce se poate intampla in trecut, prezent si viitor. Exista multe mituri si legende despre inteleptii vechi care pot vedea in trecut, prezent si viitor. Au fost ei fiinte interdimensionale?

A saptea dimensiune este interesanta daca sunteti interesat de existenta altor universuri. In cea de-a saptea dimensiune, fiecare posibilitate pentru aceste alte universuri, care functioneaza in temeiul acestor legi, devine clara.

In cea de-a opta dimensiune, am vedea toate istoriile posibile si viitorul fiecarui univers, care se incadreaza in infinit. In a 9-a dimensiune, toate legile universale ale fizicii si conditiile din fiecare univers devin vizibile. In cele din urma, in cea de-a zecea dimensiune, ajungem la punctul in care totul devine posibil si imaginabil.

Sursa: almeea

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *