Cum să vorbim cu îngerii noștri păzitori?

ingeri

loading...

Mintea omeneasca cauta intrebari la diferitele probleme ce o framanta. Dar nu de gasirea de raspunsuri adecvate este cu adevarat nevoie, ci de credinta in faptul ca anumite lucruri chiar se pot intampla. Miracolul este dat de insusi faptul de a crede! Pentru a obtine ceva, trebuie sa credem in acel lucru, iar acel lucru se va implini. Nu trebuie sa cautam raspunsuri si interpretari logice, caci ne vom pierde in desisul mintii.

Ingerii chiar exista. Ei fac parte din toata creatia divina care ne inconjoara. Credinta din adancul inimii in ingeri ii determina sa-si faca simtita prezenta in viata noastra si ne vor ajuta ori de cate ori le cerem ajutorul. Sa lasam ca inima noastra sa fie patrunsa de ingeri si vom vedea miracolul de apoi.

Iata niste sfaturi de la alti autori din acest domeniu:
Robert E. Graham spune:

Ingerii ne pot lasa mesaje subtile pentru a ne tine departe de necazuri, daca suntem suficient de alerti pentru a le surprinde. Daca vreti un mesaj clar si concis de la ingerul vostru, trebuie sa puneti o intrebare directa, cu voce tare. Intrebarile clare si concise vor primi raspunsuri clare, concise si de multe ori tangibile.

Multora le-ar place sa creada in ingeri pazitori dar sunt sceptici. Va veti convinge sau nu, dar credinta oarba este pentru nebuni. Ingerul vostru va fi bucuros sa va ofere probe ale existentei sale daca o cereti.

Daca puneti intrebari copilaresti, veti primi raspunsuri copilaresti. De ex. Daca va veti intreba ingerii “ce culori va plac mai mult, mie imi plac portocaliul si bleo-ul”, in scurt timp s-ar putea sa vedeti la un balcon 2 prosoape de aceleasi culori, unde niciodata nu ati mai vazut prosoape atarnate pana atunci, raspunsul fiind evident.

Uneori un inger ar putea chiar sa va plateasca pentru ca ii ascultati mesajele. Ingerii au felul lor de a va spune anumite lucruri, nu trebuie decat sa ascultati.

Daca doriti sa vorbiti cu ingerul vostru trebuie sa fiti pregatit sa ascultati si trebuie sa fiti alert pentru partea lui de conversatie. Universul se va extinde pentru a va raspunde la intrebarile sincere, dar numai daca ascultati.

Cheryl Dusty D.Div. spune:

O parte din legea care ii guverneaza pe ingeri este aceea ca ei nu pot interfera cu liberal vostru arbitru (cu vointa voastra) cu exceptia momentelor de pericol de moarte cand nu este inca momentul trecerii sufletului vostru in cealalta lume.

Cateva sfaturi de urmat:
1.Intai trebuie sa gasiti un moment si un loc linistit in timpul zilei;
2.Propuneti-va sa invitati personal spiritual ingerilor sa intre in inima voastra. Convingeti-va mintea ca veti primi ghidarea de cate aveti nevoie. Crezand asta, va va fi mai usor sa primiti raspunsul. Fiti rabdator si permiteti sa se intample.
3.Trebuie sa ascultati cu atentie vocea lor inceata, interioara. S-ar putea sa simtiti o stare de pace si slaritate, o energie tacuta, si uneori o gadilire calda sau racoroasa peste voi.
4.Ati putea tine un jurnal in care sa scrieti orice ganduri sau cuvinte care ar putea sa va apara. Incercati sa inregistrati orice apare in mintea voastra constienta.
5. Daca avetio nevoie speciala, aparte, puneti o intrebare si pur si simplu ascultati.
6.Fiti recunoscatori dupa o experienta angelica. Spuneti-le ingerilor ca ii veti contacta din nou si veti incerca sa fiti mai constientide ei in viata de fiecare zi.
7.Veti descoperi ca daca incercati sa comunicati cu ei zilnic, relatia voastra cu ei va continua sa creasca mereu, spre beneficial vostru.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *