Există cu adevărat oameni nemuritori? Se pare că da!

stgermain

loading...

Contele Saint Germain a fost singurul om banuit a fi nemuritor? Se pare ca nu. Mai sunt si altii printre noi. A fost prieten cu regele Franţei, a trăit în anturajul curţii regale o perioadă de timp, după care dispare fără să mai dea un semn de viaţă.

Viaţa sa a fost plină de mistere şi secrete. Ceea ce se ştie despre el este faptul că în ciuda anilor care treceau el nu îmbătrânea.

Se mai cunoaşte faptul că era un mare specialist în alchimie şi că făcea dese vizite în Tibet, acolo unde a deprins anumite tehnici ezoterice.

După o perioadă de zece ani, în care a dispărut misterios, el revine în Franţa, unde cunoscuţii săi erau consternaţi de faptul că nu îmbătrânea.

Regele Louis al XV-lea a fost atras de persoana contelui şi i-a pus la dispoziţie un castel în care realiza experimentele sale în alchimie. Se spune că reuşise performanţa de a obţine diamante pe care le oferea regelui.

Cade în dizgraţia regelui după ce mai multe persoane influenţe au făcut presiuni asupra regelui. Face mai multe călătorii în Rusia, Orient, India, Tibet şi în final, se retrage la curtea regelui Prusiei.

Din documentele vremii reiese faptul că a murit în anul 1784, la vârsta de 93 de ani. Cu toate că avea o vârstă înaintată îşi păstrase tinereţe. La vârsta de 93 de ani arată ca o persoană de 50 de ani.

La patru ani de la anunţul făcut de regele Prusiei privind moartea sa, contele Saint Germain vine la o conferinţă masonică care s-a ţinut la Veneţia.

Toată asistenţa a fost bulversată de venirea contelui. După un an, revine în Franţa, pentru a o atenţiona pe Maria Antoaneta despre iminenta revoluţie care va avea loc în Franţa.

În anul 1815, este văzut la un congres la Viena. În anul 1905 este văzut în Tibet, iar în anul 1926 îşi face apariţia la Roma, în cadrul unei gale.

Contele a avut o longevitate deosebită. Se spunea că aceasta s-ar datora unei alimentaţii riguroase sau chiar sportului pe care-l făcea.

Alţii considerau că deţine secrete cu privire la nemurire şi că în laboratoarele sale se produceau experimente care l-au ajutat să fie longeviv sau nemuritor.

Alaturi de conte apare, in galeria nemuritorilor Ben Abba.

Ben Abba este un om obişnuit care a dat peste unul dintre cele mai mari secrete ale lumii: există printre noi oameni cu adevărat imortali. Cine este Abba? Aşa cum am spus este un om obişnuit care pretinde că are dovada existenţei oamenilor imortali (unul din articolele scrise chiar de el îl găsiţi pe site-ul Nowpublic.com). Abba este un expert în securitatea calculatoarelor şi a afacerilor. El ar fi descoperit “nemuritorii” folosind aceleaşi tehnici cu ajutorul cărora îi găseşte pe hackeri şi pe fraudatorii financiari. În mica sa broşură intitulată“Secretele unui nemuritor” (o puteţi cumpăra de pe Amazon cu doar 3,44 dolari!), el explică căutarea, descoperirea şi interviul luat unui om nemuritor.

După ce “nemuritorul” a fost descoperit, acesta părea atât de real şi cunoştea atât de multe lucruri, încât scepticismul lui Abba a dispărut. Abba explică: “La început eram foarte sceptic, dar, după ce am intervievat acest om mi-am dat seama imediat că el a trăit mai mult de 150 de ani. Dar, după ce a început să-mi relateze evenimente de acum câteva sute sau mii de ani, cu claritatea unor ochi de martori, am realizat că acest om este un produs al civilizaţiilor trecute”.

“Nemuritorul” a fost martor al ascensiunii şi decăderii Imperiului Grec şi Roman, a ajuns în China antică şi apoi a jucat un rol primordial în societăţile secrete din Evul Mediu european. El chiar a participat la câteva evenimente povestite în Noul Testament. Câţi ani ar avea acest nemuritor? Se pare că 2.800 de ani!

Ce dovezi ar avea Abba că acest om chiar e nemuritor şi ar avea 2.800 de ani?
* deţine o monedă veche de 2.500 de ani;
* vorbeşte o formă veche de limbă aramaică, ca acum 2 milenii;
* are o armură veche a unui cavaler templier;
* are cunoştinţe inedite de istorie, ce nu se găsesc pe Google.

Care sunt “secretele” sale pentru a trăi nemuritor?
(1) Nu crede în frică. Crede, mai degrabă, în opusul fricii, adică în dragoste;
(2) Nu crede în moarte. Crede, mai degrabă, în opusul morţii, adică în viaţă;
(3) Nu trăi crezând în frică şi moarte, ci crezând în iubire şi viaţă.

surse: efemeride.ro,lovendal.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *