Nikola Tesla – sinucidere sau asasinat?

tesla

loading...

William Cooper a fost jurnalist și scriitor american. Cu patru luni înainte de tragedia din 11 septembrie 2001, el a publicat un raport cu privire la un iminent atac terorist care va avea loc în SUA. În noiembrie 2001, Cooper a fost asasinat în condiții care nu au fost elucidate.

Cooper era o persoană informată care cunoștea multe dedesubturi, lucruri nespuse de autorități și pe care le făcea publice în articolele sau cărțile sale. El a dat informații despre operațiunile negre derulate în cadrul unor agenții secrete.

El a susținut că proiectele Montauk și Phoenix utilizează tehnologii descoperite de Tesla. El se referea la fuziunea nucleară la rece, sisteme de propulsie bazate pe antimaterie.

Aceste proiecte s-au derulat în paralele cu proiectele NASA, departe de ochii opiniei publice. Așa a luat naștere un proiect spațial secret care a dus la descoperirea unor informații uluitoare despre Univers.

Mult mai târziu, în anul 2012, au început să apară informații despre aceste proiecte. Ceea ce afirmase Cooper era real.
Imediat după moartea lui Tesla, o moarte cu multe semne de întrebare, toate brevetele și însemnările lui Tesla au dispărut în mod misterios.

Din sărăcăciosul său apartament din New York, agenții FBI au recuperat toate aceste documente. Cu câteva luni înainte să moară, Tesla făcuse o ofertă autorităților americane privind implementarea în tehnologia americană a unor invenții.

Tesla vorbea despre energia liberă și despre capacitățile ei uriașe. Folosind această energie, spunea Tesla, omenirea va face un salt uriaș în dezvoltarea sa. Formele de energie clasică puteau fi înlocuite cu ceea ce descoperise el.

Cei care dețineau controlul formelor de energie clasică și-au văzut afacerile în mare pericol. În acest context, americanii au refuzat propunerea lui Tesla.

Tesla începuse discuții cu reprezentanții URSS, care s-au arătat interesați de ceea ce le propunea Tesla. La scurt timp după acest demers, Tesla moare în mod misterios, iar toate documentele sunt ridicate de FBI.

Sunt multe voci care susțin că Tesla a fost victima unor interese oculte americane.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *