Incredibila transformare a unui doctor ateist în om religios

Dumnezeu-creator

loading...

Dr. Donald Whitaker este un medic care a trecut printr-o schimbare profunda in viata sa. El era un ateist infocat, pana in anul 1975, cand s-a imbolnavit de o boala extrem de grava: pancreatita acuta hemoragica necrozata. Medicii care l-au operat nu i-au dat nicio sansa de supravietuire, facand tot ce este posibil omeneste. Dr. Donald se afla intr-o stare de coma, pe patul mortii si atunci a avut parte de cea mai lunga noapte din viata sa, noapte care i-a adus marea transformare. El se gandi la prietenul sau, Ron, care era un crestin practicant, si atunci, pe patul noptii dr.Donald se gandi: “Daca Ron are dreptate?” “Daca chiar exista un iad si un paradis?” Si gandul cel mai presant din mintea sa a fost in acel moment: “Cum pot sa fiu salvat?” “Cum pot sa fiu mantuit?” Asa ca a trimis vorba ca prietenul sau, Ron, sa vina la capataiul sau in noaptea aceea, dar, din pacate, acesta nu era disponibil decat a doua zi dimineata.

Intre timp, in mijlocul noptii, dr.Donald incepu sa se stinga, simtind cum se desprinde de trupul sau fizic si experimentat astfel o asa-zisa experienta din apropierea morii. Fata de alte persoane ce au trait evenimente asemanatoare si care au simtit caldura, lumina si dragoste, dr.Donald a simtit un intuneric deplin si o raceala cumplita, traind astfel o groaza de nedescris.

Totusi, dr.Donald reusi sa supravietuiasca noptii si, a doua zi, se intalni cu prietenul sau, Ron, care a reusit sa-l transforme intr-un credincios in Dumnezeu si in Iisus Hristos, cu ajutorul puterii rugaciunii. Dr. Donald, in mod miraculos, a reusit sa se vindece, devenind astfel unul dintre cele mai emotionante exemple de transformare din ateist in om religios autentic. Caci, asa cum spune si dr. Donald: “E foarte usor sa fii ateist, atunci cand ai succes in viata. Un ateist isi spune: ‘N-am nevoie de Dumnezeu. Ce este Dumnezeu?’ Dar este foarte greu sa mai fii ateist, atunci cand te afli pe patul mortii.”

Sursa: almeea

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *