Inexplicabil: insula rotundă care se mișcă

insula-rotunda

loading...

Între orașele argentiniene Campana și Zárate a apărut din senin o insulă perfect rotundă. Specialiștii au cercetat-o și explorat-o și datorită formei sale i-au oferit numele The Eye, adică Ochiul.

Această insulă este de-a dreptul bizară. Pe lângă faptul că a apărut din senin, fără nicio explicație logică, insula numită Ochiul prezintă numeroase alte anomalii.

În primul rând insula este o bucată rotundă de pământ care se mișcă într-un canal de asemenea rotund. Poziția sa prin satelit a fost înregistrată în momentul în care a fost descoperită, dar ulterior s-a modificat de mai multe ori. Cum este posibil așa ceva?

Nimeni nu poate explica acest fenomen, chiar dacă numeroşi specialiști s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta fenomenul. Nimeni nu știe nimic și nimeni nu poate spune cu exactitate ceea ce reprezintă cu adevărat insula Ochiului.

Oamenii de știință ne informează că insula Ochiului are un diametru de fix 100 de metri și este încadrată în sfera fenomenelor fără explicații logice.

Pe de altă parte, mai mulți ufologi susțin că în zona respectivă fenomenul OZN este intens și astfel poate să existe o legătură certă între formarea și mișcarea insulei și aparatele de zbor extraterestre.

Această teorie nu este demonstrată, dar o alta mai bună nu poate explica activitatea intensă a acestei insule misterioase.

O legendă locală susține că un cerc în interiorul altui cerc este un semn mistic și reprezintă prezența lui Dumnezeu în zonă. Oare să existe o legătură între OZN-uri, insulă și Dumnezeu? Probabil că da, dar până nu se elucidează acest mister, toate aceste teorii devin simple presupuneri.

sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *