O cură sănătoasă pentru detoxifierea ficatului

Telina (1)

loading...

Suprasolicitarea ficatului duce la moleșeală, apatie, depresie, dar și la afecțiuni ale pielii.  De aceea, pentru a vă recăpăta energia organismului este necesară o cură de detoxifiere a ficatului.

Pentru această cură aveți nevoie de 2 kilograme de țelină, rădăcini cu frunze, 400 g de rădăcina de hrean, 5 lămâi, 500 g de miere de albine bio sau organică și 100 ml de coniac de calitate.

Metoda de preparare: Se spală și se curăță țelina și hreanul și se dau prin mașina de tocat sau răzătoarea fină. Se stoarce sucul de lămai, se amestecă cu legumele și se adaugă mierea de aline și coniacul.

Amestecul astfel obținut se lasă la macerat timp de 3 zile într-un borcan de sticlă închis ermetic, după care se poate administra, câte o lingură, de 3 ori pe zi, după masă.

Adjuvant curei, se consumă cât mai multe fructe și legume crude, cât mai puțină carne și proteine de origine animală, excepție făcând peștele și fructele de mare, și este bine să începeți un program de exerciții fizice regulate.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

sursa: doxologia.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *