Sucul miraculos care prelungește speranța de viață. Vezi cum se prepară această licoare

suc miraculos

loading...

Un „suc miraculos”, a cărui rețetă este recomandată de site-ul Terra Femina, ar prelungi speranța de viață, cu condiția să fie băut zilnic. Pentru îmbunătățirea stării de sănătate și prelungirea cu câțiva ani a vieții ar fi suficiente un kilogram de sfeclă roșie, 100 de grame de miere, 500 de grame de morcovi, trei portocale și o lămâie, scrie 7sur7.be.

Toate ingredientele se pun într-un mixer și se amestecă, iar  lichidul rezultat se toarnă într-o sticlă care se pune la frigider. Este o băutură magică ce trebuie consumată în fiecare dimineață. Sucul, care cuprinde doar fructe și legume, ar întări sistemul imunitar și ar permite prevenirea apariției unor forme de cancer. Sfecla roșie este cunoscută ca un antioxidant natural și, potrivit mai multor studii, un consum zilnic ar putea constitui o pavăză anti-cancer.

Mierea are virtuți antibacteriene, dar stimulează și circulația sanguină, întărește sistemul cardiovascular și ar combate și colesterolul. Portocalele și morcovii au un efect benefic asupra sistemului imunitar, în timp ce lămâile ușurează digestia.

Toate sunt argumente solide pentru consumul zilnic al unui suc plăcut la gust care, în plus, ar crește și speranța de viață.

Sursa: incomemagazine.ro

Sursa foto: aromaverde.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *