Taina Bisericii pe care puțini o cunosc

cruce51

loading...

Multi au fost cei care au incercat sa deschida ochii oamenilor de rand asupra originii adevarate a credintei si originii poporului roman. Nu voi aduce in discutie aceste argumente – cei care doresc pot intre pe site-urile dr. Napoleon Savescu, un istoric care a avut curajul sa spuna, in afara granitelor tarii, povestea acestui popor si a celor din care ne tragem.

Eu vreau doar sa va arat o fotografie pe care oricare dintre voi o poate gasi pe Internet: fotografia Patriarhului Romaniei, Preafericitul Daniel. Am remarcat-o intr-o biserica, acum 2 saptamani, cand unul din cei 4 preoti a venit la un batran profesor de istorie de langa mine si l-a intrebat: „Mai aveti Originea limbii romane? Pentru ca se pare ca limba romana nu se trage din limba latina asa cum am fost noi invatati la scoala…”. Au fost cuvintele preotului si m-au uimit. Dar la nici 10 minute dupa, vedeam fotografia Patriarhului, aceeasi fotografie care este in toate bisericile ortodoxe, pe scaunul gol destinat Patriarhului in absolut toate lacasurile de cult din Romania.

Nu este vorba despre trucaj, pentru ca puteti merge sa vedeti cu ochii vostri tabloul: intrati in biserica cea mai apropiata de voi si priviti cu atentie. Acum va las sa judecati singuri ce cauta dragonii dacilor in stanga si in dreapta crucii crestine din varful carjei patriarhale. E o taina care nu e pentru noi muritorii de rand.

Sursa: secretelefemeilor.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *