Zona Tăcerii din Mexic – portalul spre un univers paralel?

ZONA-LINIȘTII

loading...

„La Zona Del Silencio” sau Zona Tăcerii, este un loc plin de mister aflat în nordul Mexicului, în apropiere de Bolson de Mapimi. În această zonă aparatele de comunicație nu funcționează, iar cauza rămâne un mister, inclusiv în ziua de astăzi. Fie că vorbim de telefoanele mobile moderne, aparatele de la bordul aeronavelor sau de radiourile clasice, niciunul dintre aceste dispozitive nu are semnal aici, conform History.com

Primul incident care a atras atenția asupra zonei a avut loc în anii 1930, atunci când un pilot pe nume Francisco Sarabia a pretins că instrumentele sale s-au dereglat în mod inexplicabi în momentul în care a survolat zonal Mai târziu, în anii 1970, armata americană a testat, cu permisiunea Mexicului, o rachetă lansând-o de la Baza de rachete White Sands din New Mexico. În momentul în care aceasta a ajuns în zona tăcerii, a dispărut de pe radare, iar urme ale prezenței ei nu au mai fost descoperite nici astăzi.

Zona este, de asemenea, una dintre cele mai „bombardate” regiuni din lume de către meteoriți. Din punct de vedere geografic, zona se remarcă printr-o particularitate foarte interesantă – se află pe aceeași paralelă cu piramidele egiptene sau Triunghiul Bermudelor.

Deși mulți cred că zona nu are decât un nivel înalt de magnetism, autoritățile se feresc să dea un răspuns clar cu privire la cauza apariției defecțiunilor aparatelor electronice. Mai mult, guvernul mexican a construit în apropiere un întreg laborator destinat studierii anomaliilor din zonă, ceea ce adâncește și mai mult misterul.

Sursa: cunoastelumea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *