Descoperire uimitoare. Creierul tău percepe dimensiunile paralele

creier2

loading...

Creierul nostru este uimitor, un super-computer, cu o putere de procesare incredibilă. Aceasta idee este confirmată de ultimele descoperiri realizate de oamenii de știință, care au descoperit un multiunivers, în adevăratul sens, în creier.

Cercetările de ultim moment arată că în creierul uman există o rețea similară cu cea a universurilor paralele. Specialiștii susțin că există anumite structuri misterioase în creier, care ar putea percepe nu mai puțin de 11 dimensiuni. Pare incredibil, nu?

Această descoperire este una uimitoare și dacă am știi sau putea să folosim pe deplin aceste legături din creier, la putere maximă, am putea percepe nu doar lumile paralele cu a noastră, ci și dimensiunile din Univers. La prima vedere ne este imposibil să înțelegem lucrurile care există în dimensiunile superioare, dar interesant este faptul că super-mașinăria din craniul nostru este pregătită pentru așa ceva.

Teoria coardelor este un concept ipotetic din fizică. Termenul provine din denumirea engleză „String Theory”, care ar însemna „Teoria coardelor”. Deoarece un element esențial în construcția modelului fizic este supersimetria, de multe ori Teoria coardelor este redenumită Teoria supercoardelor, dar în esență ambele denumiri semnifică același lucru. Această teorie susține ideea unor lumi paralele, care ar putea ajunge până la 10 dimensiuni. Și totuși, de structurile din creier ating 11 dimensiuni?

Această descoperire a fost realizată de specialiștii americani, în cadrul proiectului Blue Brain. „Am descoperit o lume pe care nu ne-o imaginam. Există milioane de particule care există în 7 dimensiuni și unele chiar în 11.”, susține neurologul Henry Markram, director al programului.

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *