Află la ce frecvență trebuie să asculți muzică pentru a obține o energie de vindecare

asculta muzica

loading...

Muzica bazata pe frecventa de 432 Hz transmite o energie de vindecare benefica, deoarece este un ton pur al naturii. Potrivit lui Brain T. Collins, un muzician si cercetator, frecventa standard folosita astazi (440 Hz), nu se armonizeaza cu ritmurile si miscarile cosmice, sau cu vibratiile naturale.

Cei mai mari muzicieni, cum ar fi Mozart si Verdi, si-au bazat muzica lor pe vibratia naturala de 432 Hz. Este adevarat ca exista o diferenta de doar 8 vibratii, dar aceasta caracteristica pare a fi importanta pentru constiinta noastra umana.

Exista o miscare muzicala si metafizica pentru trecerea inapoi a muzicii la frecventa de 432 Hz si nu la cea de 440 Hz din ziua de astazi. In aprilie 2008, jurnalistul olandez Richard Huisken a fondat Comitetul “Inapoi la 432 Hz”, sustinand ca aceasta adaptare originala a fost utilizata de culturile antice si se gaseste pe instrumente vechi cum ar fi celebra vioara Stradivarius.

Potrivit lui Richard Huisken, muzica reglata la 432 Hz este mai blanda si mai luminoasa, oferind o mai mare claritate si fiind mai buna pentru minte. Multi oameni experimenteaza stari mai meditative si mai relaxante ale corpului si mintii atunci cand asculta o astfel de muzica, acordata la 432 Hz; sunetul este mai armonios si mai placut.

432 Hz pare sa lucreze la chakra inimii, “sentimentul”, si, prin urmare, ar putea avea o influenta buna asupra dezvoltarii spirituale a ascultatorului. Intrucat 432 Hz ofera o claritate mai mare decat 440 Hz, muzica nu trebuie ascultata la fel de tare ca si la 440 Hz. Acest lucru inseamna mai putine daune auzului.

Cercetatori si muzicieni, cum ar fi Coreen Morsink (pianist si profesor de muzica), au raportat si ei ca se simt mai calmi, mai fericiti si mai relaxati atunci cand asculta muzica la 432Hz. Muzica bazata pe acest ton natural este mai transparenta, iar tonurile de deasupra si dedesubt se misca mai liber. Muzica bazata pe 440 Hz reprezinta blocaj de energie. Muzica acordata la 432 Hz elibereaza energia si va duce intr-o stare frumoasa, in care relaxarea este una naturala.

Potrivit lui Ananda Bosman, cercetator international si muzician, instrumente egiptene arhaice care au fost descoperite sunt in mare masura reglate la frecventa de 432Hz. Grecii antici acordau si ei instrumentele lor predominant la 432Hz. Mari compozitori, cum ar fi Giuseppe Verdi, sau calugarii tibetani isi acordau instrumentele tot la 432 Hz.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *