Previziuni înfiorătoare pentru anul 2017 dezvăluite de un celebru medium american

craig-hamilton

loading...

Un celebru medium din Statele Unite ale Americii, Craig Hamilton-Parker, a avut a făcut o serie de previziuni pentru anul 2017. Interesant este faptul că acestea sunt toate negative și astfel anul în care doar ce am pășit va fi unul dificil.

Hamilton-Parker este recunoscut la nivel mondial pentru acuratețea prezicerilor sale. El a anticipat cu aproximativ un an înainte Brexitul, cât și demisia premierului britanic David Cameron. Mai mult de atât, i-a anunțat pe americani cu câteva luni înainte că Donald Trump va fi următorul președinte al SUA.

Pentru anul 2017, mediumul american a anunțat o serie de evenimente nu tocmai plăcute, după cum urmează:

– Moneda unică Euro se va prăbuși dramatic

– După ce o serie de documente secrete vor fi făcute publice, Hillary Clinton va părăsi scena politică prin ușa din spate

– Va avea loc un atac biologic asupra unei școli din Europa

– Coreea de Nord se va uni cu Coreea de Sud, după ce Kim Jung-un va fi îndepărtat

– Va exista o epidemie severă de gripă la nivel mondial

– Palatul Westminster va fi cuprins de flăcări, existând posibilitatea unui atac terorist

– Se va încercarea răpirea sau chiar asasinarea Papei Francisc

Pe parcursul celor 12 luni ale lui 2017, Hamilton-Parker crede că se vor petrece numeroase schimbări la nivel mondial. Anul în curs ar putea să aducă noi perspective asupra vieții, dar și asupra vieții politice din lume.

În timp ce Europa va fi decimată de anumite atacuri teroriste, în SUA va crește considerabil rata criminalității. Mai mult de atât, va exista posibilitatea ca o mare ruptură să se petreacă între Nord și Sud pe tema politicii. SUA astfel se va diviza și o criză politică va pune stăpânire pe această țară.

În ciuda faptului că aceste previziuni sunt de-a dreptul înfiorătoare, mediumul american susține că atât 2017, cât și 2018 vor fi anii de cotitură ai secolului și acum se vor produce unele schimbări majore, care vor conduce societatea spre o viață mai bună.

Sursa: efemeride.ro

 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *