Cum te ajută în viață numărul echilibrului

numerologie

loading...

Viața ne rezervă o mulțime de provocări și schimbări la care trebuie să ne adaptăm, indiferent de consecințe. Cele mai importante dintre ele sunt scrie în destinul nostru, iar numerologia ne oferă o cale de a le afla. Calculează-ți numărul echilibrului și află cum să faci față celor mai dificile obstacole.

CUM ÎȚI CALCULEZI NUMĂRUL ECHILIBRULUI

Numărul echilibrului presupune adunarea numerelor care corespund inițialelor numelui tău. Se iau în calcul toate numele primite la naștere, atât prenumele cât și numele de familie, și nu se ține cont de numele după căsătorie. Consultă în tabelul de mai jos ce valoare numerică au inițialele tale și adună-le succesiv până obții o singură cifră.

1 – A, J, S

2 – B, K, T

3 – C, L, U

4 – D, M, V

5 – E, N, W

6 – F, O, Y

7 – G, P, Z

8 – H, R, X

9 – I, Q

Numărul echilibrului 1

Te bazezi foarte mult pe tine și pe forța ta interioară, când dai de necaz, dar este bine să vorbești despre problemele tale cu prietenii apropiați sau cu părinții. Nu încerca să rezolvi totul singur/ă. Fii deschis/ă șă împărtășești celorlalți și necazurile tale, nu numai bucuriile.

Numărul echilibrului 2

Folosește tactul și diplomația când ai de-a face cu probleme noi. Încearcă să fii mai puțin sensibil/ă, mai echilibrat/ă și nu te lăsa influențat/ă de temerile celor din jur. Fii curajos/oasă și nu da înapoi doar pentru că soluțiile pe care le găsești ți se par dificile. Abordează problemele pas cu pas, discută cu cei din jur și vei ieși din impas.

Numărul echilibrului 3

Ai tendința să exagerezi când te lovești de diverse obstacole și probleme, dar încearcă să îți ții nervii în frâu și să fii echilibrat/ă. Și nu te agăța de prima idee sau soluție pe care o găsești, pentru că nu vei reuși să mai vezi și alte opțiuni.

Numărul echilibrului 4

Controlează-ți sentimentele și fii mai organizat/ă, când te afli în impas. Nu te lăsa copleșit/ă de emoțiile negative. Încearcă să faci ordine în jurul tău, în sufletul tău sau în relațiile cu persoanele apropiate și vei găsi soluțiile de care ai nevoie. Ai grijă să fii corect/ă și deciziile bune vin de la sine.

Numărul echilibrului 5

Ai tendința adeseori să ocolești problemele, să amâni rezolvarea lor sau să încerci să le pui în cârca altora. Uneori, ajută, dar nu câștigi nimic. Oamenii nu te vor susține mereu. Este mult mai bine să te ocupi personal de situațiile dificile pe care le întâlnești, decât să îi lași pe alții să decidă în locul tău. Ești capabil să găsești oricând o soluție creativă.

Numărul echilibrului 6

Puterea ta stă în modul în care îi înțelegi pe ceilalți și în modul în care comunici cu oamenii. Te bazezi pe familie și prieteni pentru a depăși diverse obstacole, dar trebuie să știi cum să îți gestionezi problemele personale. Cel mai important lucru este să îți asumi răspunderea pentru deciziile pe care le iei. Fii mai responsabil/ă și vei ocoli mult mai multe probleme în viață.

Numărul echilibrului 7

Când dai peste o problemă mai gravă, ai tendința să o faci uitată într-un colț al amintirilor tale, dar asta nu înseamnă că se rezolvă de la sine. Nu te ascunde, pentru că greșelile te vor ajunge din urmă. Implică-te, caută soluții și vorbește despre tot ceea ce te supără. O atitudine pasivă nu face decât să complice lucrurile pe viitor.

Numărul echilibrului 8

Ai multă energie și puterea ta interioară te ajută să fii optimist/ă și să ieși cu bine din orice încercare mai dificilă. În fața provocărilor, te simți stimulat/ă și vrei să obții mai mult decât ceilalți. Ești convins/ă că soluțiile tale nu sunt cele mai eficiente și nici nu concepi ca alții să se implice. Cu toate acestea, vor fi situații în care vei avea nevoie de sprijinul sufletesc al celor dragi și îți va prinde bine.

Numărul echilibrului 9

Vei găsi mult mai ușor soluții la problemele care se ivesc în calea ta, dacă le abordezi la modul cât mai practic. Dacă ai nevoie de bani, cere un împrumut. Dacă întâmpini probleme sentimentale, vorbește deschis cu partenerul de cuplu. Dacă ești mințit/ă, scoate imediat adevărul la lumină. Pe tine te ajută întotdeauna abordarea directă și te ferește de complicații inutile.

Sursa: Revista „Libertatea pentru femei”

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *