Află cum îți vei putea prelungi viața cu sute de ani

pilule-600x353

loading...

Vom putea trăi 500 de ani datorită unei pastile miraculoase. Cercetătorii americani au descoperit secretul prin care oamenii și-ar putea prelungi viața cu sute de ani.

Descoperirea a fost făcută după ce o câțiva oameni de știință din San Francisco au reușit să prelungească viața unui anumit tip de vierme de până la 6 ori. Cercetătorii speră ca pastila minune să iasă pe piață peste 15 ani.

“Undeva în aceste gene, în AND, există gene pentru îmbătrânire, care permit anumitor vietăți să aibă durate de viață. Iar dacă există astfel de gene, doar imaginați-vă să schimbați una dintre aceste gene în cadrul unui experiment, s-ar putea încetini ritmul de îmbătrânire și s-ar putea mări durata de viață (…) Am studiat un vierme numit C. Elegans, care are chiar dimensiunea unei virgule într-o frază și suntem foarte optimiști că am făcut o descoperire deoarece viermii cu mutații genetice au trăit mai mult”, a declarat Cynthia Kenyon, cercetător biochimist.

Echipa de cercetători a reușit să încetinească procesul de îmbătrânire al viermilor, iar aceștia au supraviețuit până la 84 de zile.

Dacă acest experiment ar avea succes și în cazul oamenilor, viața ar putea fi prelungită până la 500 de ani.

În urma acestei cercetări, un medicament minune ar putea ieși pe piață peste 15 ani. Oamenii de știință susțin că dezvoltarea unui medicament poate să ducă la prelungirea vieții oamenilor.

Sursa: http://m.b1.ro/

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *