Află de ce avem zile bune și zile rele. Influența magnetismului asupra omului

magnetism

loading...

Cum anume acționează magnetismul planetelor asupra corpului energetic al omului și cum influențează sănătatea acestuia este deosebit de important de știut.

Corpul energetic se constituie încă din astral, când se hotărăște de către instanțele de acolo o reîntrupare a unui spirit omenesc, dar programul infoenergetic în planul material începe să se manifeste din momentul nașterii copilului, și poartă pecetea configurației astrale a acelui moment, care se mai numește și matrice energetico-informațională.

Corpul energetic al omului, ca și ale altor viețuitoare, este influențat în timpul întregii sale vieți de către magnetismul astrelor, care străbate, radiant, magnetosfera Pământului. În zilele în care toată lumea se simte rău sau ciudat, în mod sigur există o configurație nefastă (cuadratură sau opoziție, eventual conjuncție – depinde de natura planetelor implicate) în acea zi. Sau invers: există zile care decurg lin, în care oamenii sunt bine dispuși, aproape fără să știe motivul stării lor fericite: în aceste zile, planetele alcătuiesc configurații benefice (trigoane, se-xtile, conjuncții). În alte zile, numai anumiți oameni se simt mai rău sau mai bine decât de obicei: înseamnă că o planetă sau mai multe fac aspecte disonante sau armonice cu planetele din astrograma sa natală.

Se știe că fiecărei planete și zodii îi corespunde un organ, o parte sau un membru al corpului fizic. Influența exercitată de o planetă, aflată în zodia corepunzătoare organului, părții sau membrului corespunzător, poate fi benefică sau mai puțin benefică și se exercită prin intermediul meridianului energetic asupra întregului biocâmp. Natura influenței (benefică sau mai puțin benefică) este determinată de mai mulți factori: nivelul energetic la care se află planeta (domiciliu, exaltare, trigonocrație, peregrinare, cădere sau exil), aspectele (disonante sau armonice) făcute cu celelalte planete etc.

Deci, planeta nu influențează organul în mod direct, ci stratul energetic corespunzător organului în cauză. Putem afirma că această influență are un puternic caracter karmic – a se înțelege nu în sensul de pedeapsă, ci în sensul că totul are o cauză și un efect.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *