Secretul vieții este să fii tu însuți. Cele 12 legi ale Karmei

karma

loading...

Care este secretul vietii? Secretul vietii este sa fii tu insuti, sa te iubesti exact asa cum esti. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ca te-a facut exact asa cum esti. Imbratiseaza-ti si aspectele pozitive si aspectele negative. Apreciaza-te exact asa cum esti. Iar cand vei patrunde in profunzime acest adevar divin, vei putea sa aplici cu bucurie, usurinta si glorie, cele 12 legi ale Karmei. Vei intelege ca tu esti la randul tau o bucatica divina si ca tu esti creatorul vietii tale!

1. Marea lege a Karmei

Orice tip de energie, vibratie sau emotie transmitem in Univers, aceasta se intoarce la noi! Iata de ce este important sa manifesti ganduri si intentii pozitive. Ceea ce transmiti Universului se reflecta in realitatea ta.

2. Legea karmei: Legea creatiei

Atunci cand ne iubim pe noi insine, incepem sa intelegem ca lucrurile care ni se intampla nu sunt intamplatoare. Ne luam viata in propriile maini si intelegem ca noi suntem creatorii ei. Viata nu se intampla de la sine, noi o facem sa se intample!

3. Legea umilintei

Trebuie sa acceptam inainte sa schimbam. Motorul schimbarii este acceptarea situatiei. Abia apoi putem face pasi spre transformare si noi perspective.

4. Legea expansiunii

Cand ne schimbam pe noi insine, viata noastra se schimba de asemenea. Schimbarea presupune o munca de constientizare de sine si un exercitiu constant de a alege iubirea si nu frica sau ura, in vietile noastre. Schimbarea presupune sa ne cunoastem foarte bine pe noi insine.

5. Legea responsabilitatii

Trebuie sa ne asumam responsabilitate pentru ceea ce se intampla in vietile noastre.

6. Legea conexiunii

Trecutul, prezentul si viitorul sunt in conexiune. Ai grija cum traiesti in prezent, caci acesta este un pas spre viitor.

7. Legea focusului

Nu ne putem gandi la doua lucruri diferite in acelasi timp. Trebuie sa invatam sa traim mai mult in momentul prezent. Concentrandu-ne asupra prezentului reusim sa ne conectam mai usor la forta divina a vietii. Ceea ce ne dorim se implineste atunci cand reusim sa ne mentinem concentrarea si deteminarea. Mia mult decat atat, legea focuslui ne vorbeste si despre putere de a ne concentra asupra binelui in viata noastra atragand mai mult bine. Concentrandu-ne asupra raului, atragem rau.

8. Legea compasiunii si ospitalitatii

Comportamentul nostru trebuie sa se potriveasca cu intentiile si gandurile noastre. Trebuie sa ne pastram compasiunea si daruirea pentru a deschide calea energiilor positive in vietile noastre.

„BINE FACI, BINE PRIMESTI!” – spune si zicala din strabuni.

9. Legea lui aici si acum

Nu putem fi cu adevarat prezenti daca privim inapoi in trecut… Atragi si manifesti ceea ce este corespunzator starii tale interioare. Cum esti in interiorul tau acum?

10. Legea schimbarii

Istoria se repata pana cand invatam lectia si apoi cursul vietii noastre se schimba. Atunci cand ceva negativ se intampla in viata noastra, acesta nu este decat un semnal ca trebuie sa ne schimbam perspectiva, ca trebuie sa ne aruncam privirea spre trecut pentru a-i intelege lectiile, pentru a ne vindeca ranile si pentru a nu mai lasa trecutul sa ne paraziteze prezentul si viitorul.

11. Legea rabdarii si recompensei

Cea mai consistenta recompensa necesita staruinta.

12. Legea semnificatiei si inspiratiei

Recompensele sunt rezultatul direct al energiei si efortului pe care il depunem. Crezi in visurile tale, iar Universul iti va raspunde.

Sursa: garbo.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *