Transmite și simte formele de energie subtilă

forme energetice

loading...

O veche axioma oculta spune: „Gandul este urmat de orice forma de energie”. De fiecare data cand ne gandim la ceva, formele noastre energetice ne vor urma gandul. Energia noastra isi ajusteaza frecventa in functie de gandurile pe care le avem. Ne spunem ca racim de doua ori pe iarna, iar sistemele corpului intra in actiune si se regleaza in asa masura incat cresc sansele de a raci de doua ori in fiecare iarna.

In permanenta suntem asaltati de numeroase si diverse ganduri si emotii, iar cele care se repeta zilnic ne vor afecta energiile. Expunerea la influenta unor campuri energetice exterioare iti pot afecta campurile energetice si echilibrul. Aceste energii pot lua diverse forme, de la suparare si pasiune pana la impulsul de a cumpara ceva. Pot fi energii de caldura si prietenie sau, dimpotriva, de manipulare. Cu cat devenim mai sensibili la propriile noastre cimpuri energetice, cu atat mai mult vom putea recunoaste si controla ceea ce le influenteaza.

In exercitiul urmator ne vom antrena in sporirea gradului de constientizare a modului in care energiile exterioare pot actiona asupra noastra. Pe masura ce ne dezvoltam sensibilitatea, vom putea invata cum sa blocam acele energii negative si sa restabilim formele energetice sanatoase. Putem invata sa vindecam.

1. Asaza-te intr-o pozitie confortabila. Relaxeaza-te timp de cateva minute. Poti tine ochii inchisi in timpul acestui exercitiu, dar nu este obligatoriu.

2. Tine o mina cu palma deschisa in sus. Indreapta degetul aratator al celeilalte maini catre palma deschisa, la o distanta de 8-15 cm.

Dupa ce ai efectuat exercitiul folosind podul palmei, incearca din nou, dar de data aceasta asupra antebratului gol. Vizualizeaza energia si trimite-o in mici spirale energetice, cu ajutorul degetului, catre antebrat. Fii atent la ceea ce simti. In timp si cu multa practica, vei observa ca senzatia ramane in general aceeasi – creste doar intensitatea. Prin astfel de exercitii inveti cum sa recunosti acele manifestari subtile care iti anunta prezenta unei influente exterioare asupra campului tau energetic.

Exercitiul poate fi efectuat si impreuna cu o alta persoana. Este o varianta care isi va dovedi importanta mai ales atunci cand incepem sa folosim atingerea eterica in procesul de vindecare. Stai in picioare in spatele partenerului si intinde mina cu palma deschisa spre el, la cea 15-30 cm distanta, incepe cu o respiratie lenta, ritmica. In timp ce inspiri, simte cum energia este atrasa, prin intermediul corpului, in palma; in timp ce expiri, vizualizeaza si imagineaza-ti cum, prin intermediul mainii tale, energia se revarsa in spatele partenerului. Deplaseaza mana dupa un contur reprezentand o forma energetica simpla – de pilda, cerc, patrat, triunghi etc. Deseneaza aceasta forma energetica pe spatele partenerului, cu energia pe care o directionezi cu ajutorul mainii. Sa fii convins in sinea ta ca miscarile tale sunt percepute de catre partener.

Concentreaza-te in timp ce proiectezi energia. Uneori, vizualizarea fluxului de energie ca o lumina rosie, calda il va ajuta pe partener sa simta si mai clar atingerea energetica. Nu-ti fie teama sa experimentezi. Cere-i partenerului sa incerce sa simta si sa identifice forma pe care o desenezi asupra lui. Fii atent la ceea ce simte si compara cu propriile tale senzatii din alte exercitii. Care sunt asemanarile? Dar diferentele? Ce ai putea face – sau ce ai facut- pentru ca senzatiile sa fie mai intense si mai usor de identificat? Schimbati rolurile. Compara asemanarile si deosebirile.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *