Ai celulită? Iată remediul!

loading...

Dacă aveți un program încărcat și nu aveți timp să mergeți la un salon de masaj pentru a scăpa de celulită, încercați această cremă făcută  în casă.  Pe lângă faptul că se face foarte ușor și nu vă costă mult, are și avantajul că este produsa din ingrediente 100% naturale. Rezultatele vor începe să se vadă după șapte zile de utilizare.

Ingrediente :

– 100 de ml de ulei din nucă de cocos

– 20 de picături de ulei esențial de portocale

– O jumătate de linguriță de praf de scorțișoară

Uleiul de cocos este cea mai bună alegere, întrucât are capacitatea de a deschide eficient porii, făcând mult mai ușoară absorbția celorlalte două ingrediente. Uleiul esențial din citrice este unul dintre ingredientele cele mai eficiente în eradicarea celulitei. Puteți alege orice ulei esențial din citrice cum ar fi : de portocale, lămâie sau grapefruit.

Secretul acestui amestec este oferit de combinația dintre uleiul esențial și scorțișoară. Cele două ingrediente combinate vor avea un efect uimitor asupra celulitei, scorțișoara dublând practic puterea uleiului din citrice.

Cum se prepară:

Se pune uleiul din nuca de cocos într-un castron, peste care se adaugă pe rând uleiul esențial de portocale și apoi scorțișoara. Se amestecă bine ingredientele până când se obține un amestec omogen. Se lasă apoi amestecul să stea timp de 30 de minute, după care este bun pentru a fi utilizat.

Utilizare:

Se aplică crema direct pe zonele afectate, masând ușor. Se acoperă zonele cu o folie de plastic timp de 30 de minute. Se repetă acest procedeu de trei ori pe zi. În șapte zile efectele vor fi vizibile. Termenul de valabilitate al acestei creme este de 30 de zile.

Sursa: Secretele.com

*Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *