Degetul inelar este mai lung decât degetul arătător? Află ce semnifică

degete-720x340

loading...

Știați că lungimea degetelor poate dezvălui ceva despre personalitatea voastră?! Comparați lungimea degetului arătător și a celui inelar, pentru a vedea dacă se potrivește cu unele dintre caracteristicile voastre.

Imaginea prezintă trei tipuri de lungimi ale degetelor, marcate A, B și C. Verificați degetele și descoperiți-vă personalitatea.

Cazul A) Se spune că oamenii la care degetul inelar este mai lung decât degetul arătător sunt foarte frumoși în aparență. Ei radiază cu un farmec pe care unii îl găsesc irezistibil. În plus, aceste persoane sunt mai agresive și decisive, și nu este nicio problemă pentru ei ca să-și asume riscuri. Profesia lor de bază este (de obicei): militar (polițist), inginer, jucător de șah etc. S-a descoperit faptul că persoanele cu degetul inelar mai lung caștigă mai mult decât persoanele cu degetul inelar mai scurt.

Cazul B) Persoanele cu degetul inelar mai scurt decât degetul arătător au o mare încredere în sine, sunt pline de sine și arogante. Ele se bucură de singurătate și nu le place să fie deranjate în timpul lor liber. Ele nu sunt genul de persoane care să facă primul pas atunci când vine vorba de relații, dar ele acceptă întotdeauna și apreciază atenția pe care o primesc.

Cazul C) Persoanele care au egale lungimea degetului inelar și a celui arătător sunt iubitoare de pace și se simt inconfortabile atunci când acestea se află într-un conflict. Ele sunt bine organizate și încearcă să se înțeleagă cu toată lumea. Ele tind să fie credincioase într-o relatie, plini de tandrețe și au grijă față de partenerii lor.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *