„Ființele din umbră”

fiinte umbra

loading...

Pe masura ce “valul” care despart dimensiunile continua sa se subtieze, tot mai multi oameni incep sa vada “fiintele din umbra”. Unele fiinte sunt siluete negre asemanatoare oamenilor, in timp ce altele pot fi asemanatoare animalelor. Cea mai raportata silueta a unui “om-umbra” este cea a unui om ce se afla in picioare, cu o palarie, ce vegheaza langa patul martorului.

De cele mai multe ori, fiintele din umbra apar in coltul ochiului martorului. Atunci cand martorul incearca sa il priveasca, la randul sau, fiinta din umbra e posibil sa fi disparut deja. Cu toate acestea, din ce in ce multi oameni vad acum aceste fiinte umbra mai clar si pentru perioade mai lungi de timp decat doar dintr-o privire trecatoare. De asemenea, au fost observate si “animale din umbra” care sunt, de obicei, inofensive, dar isi pot schimba formele.

Fiintele umbra exista intr-o dimensiune paralela si apar intunecate din cauza lipsei de lumina. Nu toate fiintele din umbra sunt rauvoitoare, dar este o idee buna pentru a afla intentiile lor atunci cand se afla in prezenta voastra.

Fiintele din umbra sunt, de obicei, vampiri de energie care exista in planurile astrale inferioare (in a patra dimensiune). Aceste fiinte au nevoie de un fel de sursa de energie, pentru a supravietui, deoarece acestora li s-au taiat conexiunea lor de la sursa de lumina. Ele sunt atrase de lumina; noi, prin corpul nostru fizic, inca suntem conectati la sursa.

Fantomele sunt diferite de fiintele din umbra, deoarece sunt situate pe un alt nivel al planului astral. Cele mai multe fantome apar in forme albe sau translucide. Ele, de obicei, stau pe Pamant pentru a veghea asupra cuiva sau pot fi atasate de un obiect sau de o locatie din viata avuta. Poate ca fantomele nu-si dau seama ca si-au parasit corpul fizic, din dimensiunea noastra.

Fiintele din umbra va pot afecta numai in corelatie cu nivelul de teama pe care il puteti avea si se hranesc cu acea frica ca si sursa de energie. Doar privindu-le in fata, ati facut deja primul pas in a reduce “furtul” de energie. In functie de increderea pe care o aveti in voi, puteti cere fiintelor din umbra sa plece. Daca sunteti prea fricosi sa vorbiti cu aceste fiinte, atunci incercati sa ardeti niste tamaie; intotdeauna aceste fiinte vor pleca in aceste conditii.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *