Piatra cu puteri stranii și vindecătoare

lacul onega

loading...

O rocă stranie, shungitul, născută poate dintr-un meteorit, s-a dovedit a avea puteri de vindecare uluitoare. Se găseşte într-un singur loc de pe Terra, în Karelia, sub apele tăcute ale lacului Onega.

Mineralul, rămas unic în lume, a primit multe nume: Piatra Întunericului, Piatra Tăcerii sau Piatra Fără Sfârşit. Acesta are puteri stranii şi vindecătoare pe care ştiinţa modernă nu le poate explica şi care ating maximul o singură dată în an. El se găseşte doar în satul Shunga de unde îi vine şi numele, iar unele ipoteze presupun că aici se află un punct de trecere între universuri.

O structură spaţiu-timp care permite deschiderea unui portal energetic ce ar conferi “pietrei negre” puterile sale uluitoare. Portalul s-ar deschide exact în clipa trecerii dintre ani, vreme de o oră, până în primul ceas al zilei noului an. Se spune că în această noapte, shungitul capătă proprietăţi vindecătoare fără seamăn. Semnul după care se recunoaşte locul pietrelor de shungit atinse de puterea porţilor timpului este lumina albastră. Aceasta sclipește vreme de o oră peste întunecimea apelor lacului Onega.

A patra formă a carbonului

Cercetătorii au explicat o parte din proprietatile miraculoase ale shungitului dar sunt departe de a le înţelege pe toate. El este alcătuit din carbon, dar conţine nişte molecule sferice denumite fulerene, descoperite iniţial doar în laborator. Pâna atunci se credea că nu există decât trei forme de existenţă ale carbonului: almazul, grafitul şi carbinul. Dar piatra neagră din izvorul Shunga s-a dovedit a fi cea de-a patra formă de existenţă naturală a carbonului.

El este amorf, iar structura sa rămâne constanta în raport cu gravitaţia. Shungitul reacţionează puternic la procesele termice și are proprietăţi catalitice puternice. De asemenea, este un conducător excelent de electricitate şi are o rezistenţă chimică deosebită. Pe lânga fullerene, s-a descoperit că shungitul absoarbe şi distruge efectiv orice celulă saprofită sau bactericidă patogenă.

Particulele de shungit, indiferent cât de mici sunt, au proprietăţi bipolare. Acestea se pot combina cu orice substanţă cunoscută şi permit tratarea multor boli cronice şi restabilirea echilibrului energetic al organismului uman.

Terapia cu apă de shungit

Vreme de sute de ani miraculoasa piatră neagră a fost folosită în diverse forme la vindecarea bolilor. Dar învăţătura tainica a devenit cunoscută datorită polonezului Kont Valevski. În anii ’20 ai secolului trecut, acesta a fost iniţiat într-o societate ezoterică. Mai târziu a scris, în Statele Unite, lucrarea “Sistemul yoga din Kaucaz” în care a vorbit despre misterele “pietrei veşnice”.

El a dezvăluit că shungitul purifică apa de orice impurităţi: nitraţi, nitriţi, excesul de cupru, mangan, fier, limpezeşte apa tulbure, elimina gusturile şi mirosurile. De asemenea absoarbe din apă metalele grele, substanţele organice, o saturează cu săruri de calciu şi magneziu, cu microelemente şi o dezinfectează fără adăugarea clorului sau folosirea razelor ultraviolete.

Reţeta acestei ape a fost transmisă după scrierile vechi ale locuitorilor din Shunga. Apa se pune într-un vas emailat sau din sticlă şi se pune în ea o bucată de shungit de orice formă şi mărime, în proporţia de 100 de grame de rocă la un litru de apă. După o jumatate de oră, apa va avea proprietăţi antibacteriene, iar după trei zile va deveni vie, activă din punct de vedere biologic.

În acest timp se produce o structuralizare şi mineralizare maximă a apei şi ea se poate bea, de trei ori pe zi câte o cană. Apa se pune într-un alt vas, iar bucata de piatră poate fi folosită din nou. Nu se va lua în semamă culoarea neagră a acestei ape, pentru că după o vreme ea se va limpezi.

Vindecare rapidă

Apa de shungit se poate folosi sub diferite forme, dar piatra miraculoasă poate vindeca şi direct prin aşezarea pe anumite locuri din corp sa chiar călcând pe praf de shungit. Lista beneficiilor este lungă: shuungitul creşte tonusul, înlătură tensiunea nervoasă, este benefic în afecţiunile cronice ale tubului digestiv, ale ficatului, rinichilor, în cazul tulburărilor metabolice şi este excelent în rezolvarea problemelor pielii şi ale părului.

În plus, apa de rocă vindecă rănile, zgârieturile, uşurează somnul şi tratează bolile nervoase, tratează anemia, alergiile, astmul, gastrita, dispepsia, pietrele la fiere, bolile glandei tiroide, răcelile, afectiunile cardiovasculare sau sindromul oboselii cronice.

Autor: Adrian Cîlțan

Sursa: avantaje.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *