Semnificația repetiției unei anumite cifre

cifra 8

loading...

Aveti tendinta de a vedea numere care se repeta? Acestea ar putea aparea atunci cand va uitati la un ceas (4:44, de exemplu), pe o pagina dintr-o carte (pagina 333, de exemplu) sau chiar pe strada. Daca se intampla prea des sa vedeti numere care se repeta, atunci aceasta ar putea insemna ca o entitate non-fizica va vorbeste. Traind in aceasta dimensiune, inseamna ca puteti doar ghici cine sau ce incearca sa comunice cu dvs. Ar putea fi un demon, un inger, un spirit, o fantoma sau o zeitate. Deoarece diferitele entitati potentiale opereaza mai sus sau mai jos de planul nostru de existenta, ele sunt obligate sa comunice prin mijloace indirecte.

Iata in continuare semnificatia celor 9 cifre care se tot repeta:

1 – Repetitia acestei cifre inseamna ca sunteti pe calea “corecta”. Este o afirmatie privind energia pozitiva si deciziile productive.

2 – Aceasta cifra semnifica faptul ca aveti parte de un obstacol. Aveti incredere in voi si in abilitatile voastre. Dupa ce vedeti de mai multe ori aceasta cifra, alungati-va fricile si oamenii negativi din jurul vostru.

3 – Trei este o cifra foarte puternica, ceea ce inseamna ca ghizii vostri spirituali au sarcina de a va ajuta in eforturile voastre. Vazand aceasta cifra in mod frecvent, inseamna ca sunteti protejati de negativitate.

4 – Daca vedeti de mai multe ori 4 in viata voastra, acest lucru semnifica ca adunati multe resurse. Daca ati experimentat greutati financiare sau emotionale, aceasta semnifica faptul ca a venit sfarsitul lor si ca va indreptati spre o perioada benefica.

5 – 5 inseamna sfarsitul stagnarii din viata voastra…semnul ca va indreptati spre ceva nou. Elemente noi si fantastice sunt pe cale sa intre in viata voastra.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *