Te trezești des în timpul nopții? Află de ce

trezit

loading...

Trezindu-vă la aceeași oră, în fiecare noapte, fără un ceas cu alarmă, ar putea fi un semn căruia ar trebui să-i acordați o atenție deosebită. Sunteți o ființă umană, cu tot felul de energii care curg prin corpul vostru, și s-ar putea să nu vă cunoașteți suficient.

Iată câteva perioade din seară și noapte în care v-ați putea trezi:

Insomnia între orele 21 și 23

Orele 21-23 reprezintă, de obicei, orele înainte de culcare pentru majoritatea oamenilor. Dificultatea de a adormi în acest timp este un semn al excesului de stres și de griji din timpul zilei. Ce-ar trebui să faceți? Să țineți mici exerciții de meditație, de relaxare sau de detensionare musculară pentru a vă ajuta să dormiți.

Insomnia între orele 23 și 1

Conform medicinii chinezesti antice, acest interval de timp este momentul în care meridianul de energie al vezicii biliare este activ. Trezindu-vă în acest interval de timp este un lucru asociat cu dezamăgirea emoțională. Practica de auto-acceptare și de iertare a altora este suficientă pentru a putea adormi la loc.

Insomnia între orele 1 și 3

Acest interval îi este asociat meridianul de energie asociat ceasului interior și ficatului. Trezirea în acest moment este asociată cu emoțiile de furie și cu excesul de energie yang. Încercați să beți apă rece și luați controlul asupra situației care v-a determinat să vă simțiți furios, pentru a vă odihni cum trebuie în timpul nopții.

Insomnia între orele 3 și 5

Trezirea între orele 3 și 5 este asociată cu meridianul de energie care trece prin plămâni și cu tristețea. Pentru a adormi la loc, încercați o respirație profundă și lentă.

De asemenea, trezirea între orele 3 și 5 ar putea fi, de asemenea, un semn al Spiritului Superior care vă alertează să acordați o atenție mai mare mesajelor care sunt trimise pentru evoluția dvs. spirituală.

Insomnia între orele 5 și 7

Fluxul de energie asociat în această perioadă a dimineții se află în intestinul gros. Blocajele emoționale sunt, de asemenea, asociate cu acest moment al dimineții. Încercați să vă relaxați mușchii sau să vă duceți la toaletă, înainte de a vă întoarce la culcare.

Sursa: almeea.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *