Inteligența Giza, o specie extraterestră periculoasă. Încearcă să pună stăpânire pe Terra

giza

loading...

Inteligenţa Gizeh („Gizeh Intelligence” în engleză) este un grup renegat de extratereștri numit Bafath care au venit din regiunile îndepărtate ale Nebuloasei Inel din constelaţia Lirei.

Sunt strămoşii liderului Arussem care a fost exilat acum aproximativ 3300 de ani, împreună cu cei 72000 adepți ai săi. Ei s-au întors în secret pe Pământ şi s-au ascuns sub platoul Gâza în subteranul marii piramide a lui Keops, folosindu-l drept ascunzătoare.

Având o tehnologie avansată „s-au jucat de-a Dumnezeu” cu oamenii, aceștia venerându-i ca „zei”. Astarte ( Ashtar) și IHWH (Yahweh, Iehova) au făcut parte din acest grup.

Marea Piramidă a fost construită inițial pe planeta noastră de către Thoth atlantul ca dispozitiv pentru a transfera oameni și materie în afara planetei, aceasta fiind acoperită cu aur în acea perioadă și conținea un aparat special (posibil Chivotul Legii – acesta este cu totul altceva decât știm, voi scrie în altă postare despre el) pentru a spori energiile mentale ale locuitorilor săi.

De aproximativ 2000 de ani Inteligenţa Gizeh încearcă să preia puterea pe Terra, folosindu-se de control mental și telepatie exercitate asupra liderilor politici şi religioşi.

Burta ține de trecut. Am dat jos 42 kg într-o lună, bând pe stomacul gol 1 paharBurta ține de trecut. Am dat jos 42 kg într-o lună, bând pe stomacul gol 1 pahar S-a descoperit un leac băbesc împotriva durerilor de articulații! S-a descoperit un leac băbesc împotriva durerilor de articulații!

Inteligenţa Gizeh a fost sponsorul Rothschild-zilor şi Windsor-ilor în Anglia. De asemenea se spune că acest grup a planificat o falsă „A Doua Venire a Mesiei”, astfel încât să obţină controlul la nivel mondial asupra umanităţii. Illuminati sub un alt nume?

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *