Profeții cutremurătoare. Dezastrul îi va lovi pe toți

sfarsitul-lumii-iunie-2014

loading...

Dezastrul a început. În primul rând, trebuie să conștientizăm necesitatea ruperii de SISTEM. Trebuie să ne schimbăm multe din concepțiile pe care le avem, să renunțăm la planurile ce ni le făcuserăm pe când lumea părea încă normală, să privim altfel cele ce ne înconjoară, să începem a ne detașa de rutina de până acum.

Pentru cei de la oraș, ruperea de SISTEM este extrem de dificilă, de aceea trebuie începută acum, nu mâine. Trebuie neapărat să renunțăm definitiv la teroria fundamental greșită că și altă dată în istoria umanității au fost războaie, că și altă dată au fost crize, că și altă dată a fost foamete, că și altă dată au fost revoluții, adică, că cele ce se petrec acum s-au mai petrecut, și prin urmare să dormim pe noi, căci va trece…

Nu vă lăsați înșelați, căci evenimentele ce se află actualmente în desfășurare și mai ales cele ce iminent vor urma, sunt unice în istoria umanității. Acest teribil cumul probleme (criză, foamete, revolte, război) cu care se confruntă umanitatea într-o perioadă extrem de scurtă de timp nu s-au mai petrecut vreodată la scara asta și nici nu se vor mai petrece. Ele au fost declanșate voit cu un singur scop: acceptarea de către omenire a “soluției” salvatoare: NOUA ORDINE MONDIALĂ a GUVERNULUI MONDIAL stăpânit de ANTIHRIST și acceptarea SEMNULUI FIAREI.

Mulți întreabă: există scăpare? Pentru a putea răspunde, trebuie să definim foarte exact ce înseamnă “scăpare”. Dacă ne gândim la o modalitate de a fenta SISTEMUL stând în marile orașe, răspunsul e NU. Dacă ne gândim la o retragere în comunități rurale, răspunsul este de asemenea NU. Ele nu reprezintă decât o foarte scurtă perioadă de pregătire, un soi de tragere a aerului în piept înaintea efortului, căci valul „tsunami” va lovi întâi orașele și apoi restul.

Dacă însă prin scăpare înțelegem mântuirea, atunci răspunsul este categoric DA, există scăpare. Trebuie însă să înțelegem că deși omul e trecător pe acest pământ și prin urmare dator să se străduie pentru a beneficia de această scăpare în timpuri, să le zicem, normale, în vremurile apocaliptice ce vor urma, chestiunea devine ceva mai complicată. De aceea trebuie să ne pregătim în mod special. Asta înseamnă mai multă rugăciune decât până acum, înmulțirea faptelor bune, propovăduirea, mărturisirea și, pentru mulți, mucenicia.

În plus însă, pentru a putea mai ușor porni pe drumul acesta, este necesară, dupa cum am spus, ruperea de SISTEM.

Această rupere de SISTEM o putem asemui cu ruperea de material, de “necesitățile” nenecesare. Semnul fiarei nu va fi impus cu forța, în sensul că nu ne vor lega de stâlpi și ni-l vor pune, ci va fi acceptat, căci altfel, fără el nu vom putea vinde sau cumpăra. Dar de acest „nu vei putea vinde sau cumpăra fără semn” se sperie doar cei prinși în SISTEM …

Unui pustnic de exemplu, nu-i pasă. El stă în gaura sa din pământ și mănâncă ce-i dă bunul Dumnezeu. El n-are “necesități” precum impozitul la casă, rata la bancă, benzina la mașină, îmbrăcămintea la modă, abonamentul la telefon, etc.

Cum începem ruperea de SISTEM? Prin renunțări. Ai haine nerupte? Nu mai lua altele. Ai mașină? Vinde-o. Ai casă la oraș? Vinde-o. Nu mai fă împrumuturi la bancă. Nu contează cât de mulți bani ai, fă toate acestea. De fapt, cu cât mai mulți ai, cu atât mai greu te vei rupe. Decide acum (și nu amâna): rămâi în oraș sau pleci la țară?

În primul caz, vei fi printre primii loviți. Cum te pregătești? Vinde acum, cât lucrurile mai au încă un preț cât de cât. Mâine va fi mai mic, iar poimâine poate nu vei mai avea cui vinde. Ce faci cu banii? Dacă alor tai le e frica de primul val, mută-i la țară. Cu restul banilor sau dacă ești singur, adună comori în Ceruri, adică ajută-i pe alții.
Dacă vrei să pleci la țară, începe acum, nu mâine. Încheie acum socotelile de la oraș. Nu mai aștepta, căci aștepâi degeaba. Trebuie să înțelegi însă că plecatul la țară nu este “soluția” ce va rezolva definitiv problema. Nici acolo nu vei scăpa de SISTEM. Vei avea pământ acolo, vei avea casă, deci ca să le poți avea trebuie să fii încadrabil în SISTEM și ca să fii încadrabil în SISTEM, trebuie să porți semnul, mai devreme sau mai tarziu…

Sursa: ganduridinierusalim.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *