Berea poate fi un remediu împotriva cancerului

bere

loading...

Berea deține diverse proprietăți medicinale, care ar putea fi folosite pentru a ajuta la prevenirea cancerului.

Cercetătorii consideră că hameiul, folosit la producția de bere, poate stopa dezvoltarea bacteriilor și evoluția bolilor.

Societatea Chimică Americană (ACS) raportează că cercetătorii chimişti de la Universitatea din Idaho sunt foarte aproape de extragerea compuşilor din hamei şi sintetizarea lor în laborator pentru a crea noi medicamente.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Idaho afirmă că în hamei există doi compuşi cu potenţiale proprietăţi medicale.

Aceştia sunt: humulones – acizi alfa cu caracteristici anti-inflamatorii şi proprietăţi ce pot fi utilizate împotriva cancerului – şi lupulones – acizi beta, care pot avea, de asemenea, proprietăţi medicale.

Oamenii de știință implicați în acest studiu speră să colaboreze cu biologi și cercetători medicali pentru a crea produse farmaceutice utile în lupta împotriva cancerului și a altor boli inflamatorii.

„Atunci când cercetătorii vor extrage aceste substanțe chimice din hamei, ei trebuie mai întâi să stabilească dacă au separat compușii specifici de care sunt interesați. Dar trebuie să înțelegi cum să extragi acești compuși, de la zero și să știi care anume sunt cei corecți”, a declarat liderul proiectului, doctorul Kristopher Waynant.

Citește mai mult pe descopera.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *