Efectele gândirii pozitive

gandirea-pozitiva-600x337

loading...

Pasajul care urmeaza provine din Evanghelia dupa Matei, una din cartile Noului Testament, si a creat foarte multa confuzie de-a lungul timpului, fiind inteles si interpretat gresit de multi oameni.

„Celui care are i se va mai da, si astfel va trai in abundenta. Celui care nu are i se va lua chiar si ceea ce are”.  Acest pasaj pare a fi nedrept, intrucat mesajul pare sa fie ca bogatii se vor imbogati si mai tare, iar saracii vor saraci si mai mult. In realitate, pasajul contine un mister care trebuie dezlegat. Daca intelegeti acest mister, in fata vi se va deschide o lume noua. Misterul care le-a scapat oamenilor secole la rand poate fi rezumat intr-un singur cuvant: recunostinta. „Celui care isi exprima recunostinta i se va mai da, si va trai in abundenta. Celui care nu isi exprima recunostinta i se va lua chiar si ceea ce are.”

Promisiunea recunostintei este exprimata la fel de limpede si in Coran: “Aminteste-ti cuvintele lui Dumnezeu: «Daca esti recunoscator, iti voi da mai mult; dar daca vei fi nerecunoscator, pedeapsa mea te va lovi cu asprime»”

 Citește continuarea aici
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *