Preț amețitor pentru o zi de cazare. Află care este ultima fiță!

Baa-Atoll-600x401

loading...

Situat vizavi de complexul Landaa Giravaruu, refugiul exclusivist din atolul necontaminat Baa  este probabil cel mai frumos din întregul arhipelag. La insulă se poate ajunge în 40 de minute cu hidroavionul de la aeroportul din Male, capitala Maldivelor, sau în 20 de minute de la Landaa Giraavaru.

Refugiul este format din şapte apartamente, un centru de scufundări, Oceans of Consciousness Spa şi un iaht de 19 metri, toate disponibile exclusiv pentru oaspeţii insulei, care pot fi maxim 22 persoane. Beach House, care are două etaje, este una dintre cele mai iubite locaţii, cu o cameră de zi open air, sala de masă, bucătărie, pool deck, sală de gimnastică, bibliotecă şi lounge. Reprezintă locul cel mai ospitalier şi, totodată, punctul de întâlnire al oaspeţilor din celelalte apartamente, care sunt situate în trei zone diferite ale insulei.

Luxul este total, dar nu excesiv, şi merge mână în mână cu puternicul angajament pentru mediul înconjurător al lui Armando Kraenzlin, directorul general al acestei staţiuni, care iubeşte aceste locuri de multă vreme, trecând cu mult dincolo de funcţia pe care o are, fiind  declarat de UNESCO Rezervaţie Naturală a Biosferei.

Pentru turişti există posibilitatea de a explora fundul mării ghidaţi de aceşti cercetători, un moment de neuitat fiind înotul alături de peşti din specia “diavolul-de-mare” (Manta birostris).

Nu există curioşi, nu există ziarişti, dar nu se poate face abstracţie de cei aproape 50.000 dolari pe zi care trebuie plătiţi.

Sursa: epochtimes-romania.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *