Sunetele Apocalipsei se aud în diferite zone ale globului

sfarsitul-lumii-iunie-2014

loading...

Ce se întâmplă cu Terra? Aceasta este întrebarea momentului pentru că în diferite zone ale globului se aud așa-zisele „trompete ale Apocalipsei”.

Zgomote ciudate, parcă venite din neant, au fost auzite în diferite zone ale Pământului. O ultimă relatare ale acestor trompete apocaliptice a fost înregistrată în Marea Britanie. Acest fenomen este încă neidentificat, niciun om de știință nu poate să ofere o explicație clară cu privire la originea sunetelor.

Deci ar trebui să ne îngrijoreze aceste sunete „apocaliptice”? Ei bine, ceea ce știm până acum este faptul că acest fenomen este unul global. În afară de Statele Unite și Canada, aceste sunete au mai fost înregistrate de asemenea în Germania, Ungaria, Republica Cehă, Danemarca, Suedia, Anglia, Costa Râca, Ucraina și Franța (recent şi în România).

Dacă mergeţi pe YouTube și tastaţi „sunete ciudate”, veți obține sute de rezultate din toate colţurile planetei. Desigur, există mulți oameni de știință care insistă că trebuie să existe o „explicație rațională” pentru aceste sunete ciudate.

Unele teorii au sugerat că sunt distrugeri ale pânzei freatice, „spargeri de piatră”, ventilare de gaz de înaltă presiune, presiune atmosferică sau este un fenomen natural, un fel de „zgomot de fond” pe care l-ar emite planeta noastră, dar până acum nici una dintre aceste teorii nu au putut fi dovedite. Dar două lucruri par sigure – aceste zgomote sunt înfiorătoare, și continuă să apară.

Cum se poate explica originea sunetelor?

Macinari ale plăcilor tectonice – plăcile tectonice sunt bucati ale scoarței terestre si din mantaua superioară, împreună denumite litosfera. Plăcile sunt în jur de 100 km (62 mi) grosime și constă din două tipuri principale de materiale: crusta oceanica (denumita SiMA din siliciu și magneziu) și crusta continentală (SIAL din siliciu și aluminiu).

Presiunea atmosferică – presiunea atmosferică este definită ca forța pe unitatea de suprafață exercitată pe o suprafață, data de greutatea aerului pe suprafa respectiva.

Trenuri de manevră – zgomotul ar veni de la trenurile de manevra in frecarea cu linia ferata combinat cu sunetele cablurillor electrice.

Constructii – Lucrari de constructii, mai ales dacă se întâmplă în același timp pe o anumită zonă, pot duce la sunete similare.

Extraterestrii – Poate fi aceasta o formă de viață extraterestră venita din spatiu, cu efecte pana pe Pământ?

HAARP – Zvonurile persistă că guvernul SUA foloseste arme secrete pentru apărare și pentru modificarea vremii, cat si pentru provocare de cutremure, High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Acest lucru nu ar explica sunetele în alte țări, dar …

Apocalipsa și cele șapte trâmbițe din Rai – șapte trâmbițe au sunat, la un moment dat, pentru a prevesti evenimente apocaliptice, evenimente descoperite Apostolului Ioan in insula Patmos si descrise in cartea Apocalipsei . Cea mai îngrijorătore teorie, deoarece ar semnala sfârșitul lumii…

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *