Totul despre cel de-al doilea ochi si despre simptomele pe care le generează

trezirea-celui-de-al-treilea-ochi-a-chiar-functioneaza

loading...

Cel de-al treilea ochi creeaza o conexiune intre spiritul nostru si trupul nostru fizic. El nu este recunoscut de stiinta oficiala (nu veti intalni scris despre asa ceva in vreo carte de medicina actuala), dar unele traditii vechi spirituale vorbesc mult despre el. Cel de-al treilea ochi nu apartine corpului fizic, ci corpului astral (de aceea nici nu poate fi vazut sau studiat). Acest “ochi” este inchis la oameni, dar el poate fi deschis. „Deschiderea” acestui ochi nu marcheaza altceva decat inceputul procesului de dezvoltare a corpului hiperspatial hexadimensional. Proiectia celui de-al treilea ochi in corpul fizic este data de glanda pineala, situata in creier, si care guverneaza intuitia, telepatia, somnul si constiinta.

Cel de-al treilea ochi se deschide natural si gradual, de obicei, prin meditatie constanta. Exista mai multe semne care arata ca cel de-al treilea ochi se deschide. Iata-le:

1) O presiune crescuta in tample. In mod gradual, incepeti sa simtiti o presiune din ce in ce mai mare in zona tamplelor; la inceput, ea este subtila, dar apoi seamana cu o “pulsatie energetica”. Asta arata ca glanda pineala incepe sa creasca.

2) O stare crescuta de constientizare. Va veti simti mult mai constienti, mai atenti de lucrurile si evenimentele din jurul vostru. Intuitia voastra “se ascute”, avand mai multe “semnale de alarma” despre lucrurile care se vor intampla. Va veti ghida mai bine catre calea cea buna.

3) Dureri de cap mai dese. Starea de presiune din tample e adesea acompaniata cu dureri de cap. Dar acestea n-ar trebui sa va ingrijoreze; ele semnifica faptul ca energia kundalini va va deschide cel de-al treilea ochi. Energia kundalini este adormita la marea majoritate a oamenilor, dar odata ce se ridica va da dureri de cap, caci activeaza toate chakrele.

4) Noi perceptii. Vietile voastre vor incepe sa capete noi semnificatii, de indata ce va deschideti cel de-al treilea ochi. Veti incepe sa distingeti adevarul din minciuni, veti incepe sa vedeti noi realitati din jurul vostru. Prin deschiderea celui de-al treilea ochi, veti observa o schimbare a credintelor, a valorilor si a pasiunilor. Veti deveni mai intelegator, mai putin egoist, mai tolerant si mai iubitor. Veti renunta la unele lucruri si veti adopta altele.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *