Ce nu trebuie să faci ca să nu regreți peste ani

lucruri regretate

loading...
  • A pretinde că ești ceea ce nu ești, pentru a impresiona.

Pentru că petreci foarte mult timp concentrându-te asupra părerii celorlalți despre tine sau asupra a ceea ce vor cei din jur să fii, uiți în cele din urmă cine ești cu adevărat. Nu-ți fie frică de părerile celorlalți! Nu trebuie să fii perfect ca să impresionezi. Impresionează și inspiră prin felul în care te comporți și îți accepți imperfecțiunile.

  • A nu-ți urma visurile.

Cea mai mare provocare a vieții este să descoperi cine ești cu adevărat și să fii fericit. Pentru acest lucru, trebuie să îți îndeplinești obiectivele și să îți urmezi visurile. Există oameni care nu sunt de acord cu deciziile pe care le iei? Perfect! Înseamnă că îți urmezi propriul drum.

  • A avea în preajmă persoane cu gândire negativă. Nu-i lăsa să te influențeze.

Când realizezi că a avea lângă tine persoane pesimiste este o alegere, nu o obligație, atunci îți vei oferi posibilitatea de a te elibera de orice gând negativ.

  • A fi egoist.

Adu-ți mereu aminte că ceea ce faci pentru tine dispare în momentul în care treci în neființă, iar ceea ce faci pentru cei din jur rămâne.

  • A fi împotriva schimbării și dezvoltării.

Dacă vrei să-ți cunoști trecutul, privește condițiile prezente. Dacă vrei să-ți cunoști viitorul, privește acțiunile prezente. Trebuie să lași în urmă trecutul, pentru a putea începe un nou drum.

  • A renunța.

Nu există eșecuri, doar rezultate. Chiar dacă lucrurile nu sunt cum îți doreai, nu fi dezamăgit și nu renunța! Învață și treci mai departe! Victoria este rezultatul unui proces ce presupune pași mici, decizii și acțiuni care te vor ajuta să evoluezi și să te apropii de triumf.

  • A te îngrijora din orice lucru mărunt.

Câteodată, ai nevoie să te relaxezi și să lași să decurgă lucrurile de la sine.

  • A-ți dori mai puțin decât meriți.

Fii suficient de puternic să lași în urmă ceea ce nu-ți face bine și suficient de înțelept să aștepți ceea ce meriți cu adevărat.

  • A amâna.

Problema principală este că ai impresia că ai suficient timp. Dar va veni o zi în care te vei trezi și vei realiza că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Iar în acel moment, ori îți vei fi îndeplinit toate obiectivele, ori vei avea o listă cu motivele din cauza cărora nu ți le-ai îndeplinit.

  • A fi leneș.

Lumea nu îți datorează nimic, tu îi datorezi ceva. Așa că nu mai visa, apucă-te de treabă! Este târziu să aștepți ca la un moment dat să apară cineva care să facă ceva în locul tău. Acel cineva ești tu, iar acel moment este acum!

Sursa: www.marcandangel.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *