Ești urmărit de ghinion? Învață legile fundamentale ale Universului și ghinionul te va ocoli

Univers

loading...

Există 7 legi fundamentale ale Universului. Faptul că nu le știi nu te lasă fără responsabilitate. Dacă le vei cunoaște s-ar putea ca ele să te ajute să nu faci greșeli, să aduci armonie în viața ta și să fii fericit.

1. Legea pustietății

Dacă ai nevoie de pantofi noi, aruncă-i pe cei vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, golește-ți dulapul. Trebuie de bunăvoie să renunți  la stereotipuri. Tot ce este nou va veni atunci când vei scăpa de tot ce este vechi în viața ta.

2. Legea circulației

Fii gata să pierzi ceea ce îți aparține, pentru a primi ceea de ce ai nevoie.

3. Legea imaginației

Înainte de toate trebuie să dai libertate imaginației tale. Descrie ziua perfectă din viața ta și nu îi povesti nimănui,  decât persoanei în care ai încredere. Păstrează descrierea undeva pe aproape și în timpul liber recitește-o.

4. Legea talentului

Omul poate să atingă apogeul dezvoltării personale doar prin gândirea, intuiția și imaginația sa.

5. Legea dăruirii și a primirii

Dacă oferi ceva, vei primi în schimb de zeci de ori mai mult. Dacă primești binecuvântare este bine să o împarți cu cei din jur. Dacă ai calități deosebite și nu le folosești, atunci jignești pe cel Suprem.  Dacă vei profita din plin de ceea ce ai și vei dărui și celor din jur, atunci vei obține și mai multe în viața ta.

6. Legea zeciuielii

Universul își va lua întotdeauna ceea ce îi aparține. Asta este o lege a susținerii. Niciodată nu știi când ceea ce ți-a fost luat ți se va întoarce înapoi. Banii sunt doar o obișnuință. Ceea ce ai oferit ți se poate întoarce înapoi poate printr-o nouă prietenie sau însănătoșire.

7. Legea iertării

Dacă nu poți să ierți pe cei din jurul tău, nu vei fi niciodată fericit. Dacă sufletul tău este plin de invidie, iubirea nu își va găsi loc în el. Trebuie să scapi de sentimentele negative care te distrug din interior și nu îți dau liniște.

Sursa: dozadesucces.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *