Lucruri fantastice despre România, puțin știute

tablite (1)

loading...

România are o istorie fantastică, de cele mai multe ori ignorată din nenumărate motive. Există numeroși specialiști care au curajul să afirme că România este leagănul civilizațiilor sau chiar locul de unde s-au născut și au pornit cele mai importante culturi ale lumii antice.

Iată 10 lucruri de-a dreptul fantastice despre țara noastră, despre care se vorbește puțin sau chiar deloc.

1. Cel mai vechi schelet, la ora actuală, de umanoid a fost găsit în Râmnicu Vâlcea, poreclit “pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.

2. Civilizaţia străveche, mai veche cu 1000 de ani decât cea sumeriana, este localizată în estul ţării, la Cucuteni.

3. Tăbliţele de la Tartaria , sunt cu 1000 de ani mai vechi decât cele Sumeriene.

4. Tăbliţele din Munţii Neamţului, tot mai vechi decât tăbliţele sumeriene cu 1000 de ani.

5. Descoperirea din Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 August 2003; americanii şi romanii pătrund sub masivul Bucegi şi descoperă o sală a proiecţiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, au descoperit amfora cu aur monoatomic, care duce la longevitate, adică o persoană poate trăi mii de ani în acelaşi corp fizic, dacă ar consuma aşa ceva în anumite perioade.

6. Descoperirea din Masivul Sureanu din 1990 – când au descoperit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime, lucru inexistent pe planetă, căci aurul se găseşte numai în formă de minereu combinat cu alte nemetale, nu şi în formă pură desăvârşită; se pare că dacii cunoşteau taina spirituală a aurului, care este de fapt o lumină condensată.

7. Cel mai vechi cuptor, de pe această planetă, de topit metale s-a găsit la Câmpeni ; a fost atestat la aproximativ 6000 de ani i.e.n.

8. Sarmizegetusa – alt loc special conform celor de la BBC ; s-ar afla nişte artefacte fabuloase sub acest loc (arhiva atlanţilor).

9. Artefactul de sub Masivul Ceahlău. Conform lui Radu Cinamar, sub Ceahlău se afla un artefact sinonimic cu cel din Bucegi.

10. Pădurea Baciu, din Cluj Napoca, considerată “cea mai paranormală zona de pe planeta”, conform celor de la Discovery , unii considerând-o o zonă atemporală, adică un fel de spărtură în continuumul spaţiu-timp din acea zonă!

Sursa: efemeride.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *