Shivapur Maharashtra. Misterul pietrei care levitează

shivapur

loading...

La circa 160 de kilometri de Mumbai, India, se află un templu, care întruchipează altarul unuia dintre cei mai spirituali și mistici indieni din toate timpurile, Hazrat Qamar Ali. Lângă acest templu, se găsește unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii, piatra care levitează.

În urmă cu 1000 de ani, în locul altarului s-a aflat o casă în care a trăit familia Ali. Aceștia s-au impus în societate prin masa musculară extrem de dezvoltată, dar și prin violență. Ultimul copil al familiei a fost altfel. Plăpând și fără nicio forță, Qamar Ali era privit precum o ciudățenie a naturii.

Încă de la vârsta de 6 ani, Qamar Ali, a devenit discipolul eruditului Sufi Pir. A ales o viață a rugăciunii, a postului și a spiritualității. Atunci când a devenit adult, Qamar Ali a atras foarte mulți oameni la ușa sa pentru că dobândise o putere incredibilă de vindecare.

Viața sa a fost scurtă, în care a ajutat cât de mulți oameni a putut. Atunci când se afla pe patul de moarte, Qamar Ali a cerut o piatră circulară, care să fie pusă pe mormântul său. Le-a spus apropiaților că nicio persoană nu o va putea ridica, dar piatra va începe să plutească în momentul în care 11 persoane simultan o vor atinge cu un singur deget.

El dorea să lase posterității un simbol al credinței, care poate în orice context să doboare forța brută. Și așa s-a și întâmplat pentru că această piatră există și în ziua de astăzi și nimeni nu o poate ridica de unul singur, dar atunci când este atinsă de 11 bărbați și sunt rostite cuvintele „Qamar Ali Darvesh„ ea levitează pentru câteva secunde, pentru ca mai apoi să se prăbușească pe sol.

Citește continuarea aici

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *