Top 5 țări vizitate de tânărul care a făcut înconjurul lumii: România, printre favorite

transilvania-dracula-1

loading...

Ajuns celebru pe reţelele de socializare pentru că a devenit cea mai tânără persoană care, la 38 de ani, a vizitat toate cele 198 de ţări ale lumii, Gunnar Garfors  a întocmit o listă a celor mai frumoase 5 locuri pe care le-a vizitat şi unde oricine ar trebui să ajungă. În mod surprinzător, printre preferinţe se află şi România.

România: „Transilvania, extrem de cunoscută pentru castelele sale, pentru munţii superbi şi, desigur, pentru personajul Dracula, te va lăsa fără cuvinte. Să nu uităm de capitala ţării, Bucureşti şi de românii care ştiu să facă o bere grozavă!,” scrie Gândul.

Madagascar: „Nu există nicio îndoială că este extrem de puternică influenţa franceză. Opţiunile de înaltă calitate disponibile în Antananarivo se ridică la standarde internaţionale şi merită fiecare bănuţ. Ţărmurile, lemurienii şi baobabii te vor ului”

Islanda: „Ştiţi cu toţii acea insulă imensă în mijlocul Atlanticului, care a fost expusă vitregiilor vremii, a fost bătută de vânt şi valuri timp de un milion de ani, iar astăzi e încă acolo. Adu-ţi doar costumul de baie, scufundă-te în apa fierbinte de 40 de grade, în vreme ce la suprafaţă părul îţi va îngheţa şi va fi acoperit de zăpadă. Ireal!”.

Vietnam: „Aici se poate găsi definiţia prieteniei, atât timp cât nu laşi aglomeraţia şi traficul să te streseze. Aşează-te, comandă ceva de băut, relaxează-te şi priveşte în jur. Şi nu uita să dai o fugă şi prin Delta Mekong şi pieţele ei plutitoare!”

Kîrgîstan: „Natură care îţi taie respiraţia, pieţe colorate şi oameni foarte prietenoşi, cu condiţia să nu te suspecteze că ai fi pilot american şi că ai putea să răpeşti vreuna din femeile lor foarte frumoase.”

Sursa: descopera.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *