Vladimir Putin cel mai bogat pământean? Bill Gates, Carlos Slim, aflați primii în topurile Forbes, sunt de fapt săraci pe lângă liderul de la Kremlin

putin

loading...

Foști angajați ai Kremlinului afirmă că Vladimir Putin ar avea o avere secretă de 183 miliarde de euro, sumă care îl face cel mai bogat om din lume. Astfel, liderul de la Kremlin îl întrece și pe șeful Microsoft, Bill Gates, dar și pe omul de afaceri mexican Carlos Slim. Afirmațiile foștilor angajați ai Kremlinului sunt susținute de o serie de oficiali din Statele Unite ale Americii.

Oficial, Bill Gates este cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere de aproximativ 72 de miliarde de euro.

Se pare că Vladimir Putin și-a construit averea prin șantaj și corupție, cu ajutorul voit, sau nu al mogulilor și al oligarhilor ruși, care, se pare, sunt obligați să cotizeze pentru liderul rus.

De altfel, patronul echipei Chelsea, Roman Abramovich, i-ar fi dat lui Putin un iaht luxos, numit Olympia, în valoare de 32 milioane de euro. Iahtul ar fi fost întreținut din taxele plătite de cetățenii ruși, relatează publicația Click.

Adam Szubin, un oficial al Trezoreriei SUA, susține că a crezut dintotdeauna că Putin este corupt și că statul american este conștient de mulți ani de corupția liderului de la Kremlin.

Deși pare neverosimil, afirmațiile tot mai dese ale unor oficiali americani, ne fac să credem în autenticitatea informațiilor făcute publice, care îl creditează pe Vladimir Putin cu o avere colosală.

Sursa foto: telegraph.co.uk

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *