Ce-ai face dacă te-ai putea întoarce cu douăzeci de ani în trecut?

ganditor

loading...

Un sondaj realizat printre oamenii trecuți de 50 de ani a făcut furori în mediul online.  Acestora li s-a oferit o singură întrebare: „Ce-ați face, dacă v-ați întoarce 20 de ani în trecut?” Răspunsurile au uimit prim simplitatea și deschiderea lor. Marea parte din ele au fost interpretate drept sfaturi adevărate, de care trebuie să ții cont. Probabil este cea mai reușită temă pentru acasă pentru anii următori.

1. Lasă fumatul

Dacă te-aș vedea acum, aș cădea la picioarele tale și te-aș ruga să nu mai fumezi. Este scump, miroase urât și ai 100% probleme cu sănătatea.

2. Folosește crema solară

Vrei să ai riduri, o piele uscată și cearcăne? Atunci mergi să faci plajă și primește plăcere de la razele solare fără a te folosi de cremă specială.

3. Începe să economisești

Este un sfat plictisitor, dar necesar. La 30 de ani mereu îți rămâne ceva în plus. Începe să economisești acum, te va ajuta 20 de ani mai târziu.

4. Menține relații bune cu rudele

Chiar dacă crezi că ai relații dificile cu rudele tale, trebuie să înveți să comunici cu ele. Legăturile de familie sunt foarte importante. Vei înțelege asta mai târziu.

5. Adună amintiri și nu lucruri

Tu – ești experiența ta de viață. Este foarte trist să te trezești la 50 de ani și să înțelegi că nu ai călătorit, nu ai trăit viața. Amintirile contează și ele trebuie să fie plăcute.

6. Începe să oferi

Fă fapte bune. Oferă și altora ceea ce aduce fericire. Fă asta din suflet și cu toată inima. Nu aștepta nimic în schimb.

7. Fă sport

Este foarte important. Un mod de viață activ acum înseamnă suficient de multă activitate după 20 de ani. Nu aduna kilograme, fă un efort.

8. Învață să te bucuri de ceea ce ai

Acum această emoție are mai multă importanță, decât succesul. În loc să reproșezi, bucură-te de ceea ce te înconjoară și atunci te vei simți cu adevărat un om fericit.

9. Încetează să amâni totul pentru mai târziu

Vrei să cumperi o casă? Vrei să scrii o carte? Vrei să înveți ceva nou? Vrei o carieră? Vrei să începi o afacere? Începe ACUM! Nu spune că într-o bună zi vei face și asta. Nu vei face. Acum este momentul potrivit.

10. Urmează un regim

Dormi atât cât trebuie. Culcă-te și trezește-te în același timp. Scapă de somnolență.

11. Ai grijă de dinții tăi

Cu timpul problemele dentare doar se acutizează. Ai grijă de dinții tăi.

12. Fii interesat

Ieși din casă și fă cena nebunesc. Trăiește viața ca o distracție. Fă multe poze, pentru că aceste amintiri te vor încălzi la bătrânețe.

13. Încetează să mănânci porcării

În toată viața ta vei putea să faci câți bani vrei și să-i cheltui apoi pe ce vrei. Dar sănătatea nu o poți cumpăra. Ai grijă de ea.

14. Citește cel puțin 10 cărți bune pe an

Cel puțin. De fapt, citește cât mai mult. Creierul tăi trebuie să se dezvolte, deci lasă deoparte televizorul și jocurile.

15. Începe să meditezi

Îți va lua puțin timp, în schimb asta îți va schimba viața radical. Fiecare emoție va fi unică.

16. Călătorește

Cât mai mult. Călătoriile te schimbă, te inspiră, te fac să nu-ți mai fie frică. Călătoria este singurul lucru care te face să te simți vie.

17. Încetează să te compari cu cineva

Crede-mă, la 50 de ani îți va fi indiferent ce impresie ai lăsat cuiva. Tot ceea ce contează ești tu și oamenii dragi ție.

18. Ține o agendă

Vei uita multe din amintirile tale frumoase. Notează pe cele mai interesante dintre ele. Și nepărat salvează cât mai multe fotografii.

19. Ai grijă de prietenii tăi

Păstreză pe cei mai buni și adevărați. Fii lângă oamenii care te fac să te simți mai bine, care te fac să evoluezi, care te provoacă.

20. Găsește-ți locul

Da, acest lucru nu este simplu. Dar încearcă să faci tot posibilul ca să ai unde să te întorci și acolo să fie cel mai bine.

Sursa: devorbacutine.eu

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *